PRE-University Classes

Beste leerlingen klas 4, 5 en 6,

Dit schooljaar worden door de Universiteit Leiden ruim 20 PRE-classes aangeboden. Op de website is het totale aanbod te vinden: www.universiteitleiden.nl/pre-classes/aanbod. PRE-classes bieden een verdiepend programma van een aantal bijeenkomsten voor leerlingen die iets meer willen dan wat we op school aanbieden. Ook is het een mooie manier om kennis te maken met de Universiteit Leiden en met de verschillende studies die daar aangeboden worden.

Aanmelden en selectie

Kom als je geïnteresseerd bent eerst even langs bij de decanen om te laten weten welke Class je wil gaan doen.

Daarna dient aanmelden te gebeuren via de website (onder kopje “aanmelding en selectie”). Daar kun je het digitale aanmeldformulier vinden. Bij de aanmelding moet je ook een motivatieformulier en een cijferlijst uploaden. De deadline voor aanmelding is maandag 7 november 10.00 uur. Vul als contactpersoon Elise Bouman in (bma@gymnasiumleiden.nl) als leerling van Socrates en Rick van Leeuwen (r.vanleeuwen@gymnasiumleiden) als leerling van Athena.

Uiterlijk half december krijg je te horen of je geselecteerd bent.

Boekjes

Op beide locaties liggen er op de decanenkamer boekjes met daarin informatie over alle programma’s. Kom vooral langs!